2 sedežna garnitura

2 sedežna garnitura

Naša paleta udobnih dvosedežnih sedežev je tam, kjer se nahajajo za tesne vogale in kompaktne prostore. Elegantne silhuete naših razponov bodo čim bolje izkoristile manjši prostor, ki ga boste imeli, ali pa izločite dodatno sobo za goste z raztegljivim kavčem Kota.

Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Hendry: 2 sedeža Sofa

Naša paleta udobnih dvosedežnih sedežev je tam, kjer se nahajajo za tesne vogale in kompaktne prostore. Elegantne silhuete naših razponov bodo čim bolje izkoristile manjši prostor, ki ga boste imeli, ali pa izločite dodatno sobo za goste z raztegljivim kavčem Kota. V luksuzni tkanini ali usnjem so naše majhne možnosti za 2 sedeža najbolje opremljene z vrečami in blazinami - vključite se.

Ta kavč ima dobro oblazinjene blazine, ki ne dajejo samo tega nebeškega občutka potopa; prihajajo tudi v vrsto dopolnjujočih barv in modelov, kar vam omogoča, da dodate svoj lasten modni trend. Skupaj z globokimi, izjemno širokimi sedeži, lahko dnevno uživate v udobju in slogu vsak dan.


Na voljo v 27 barvah

ki ima tanek profil in blazine za perje in vlakna, za klasičen in brezčasen videz.

Del hrastovega klasičnega razprodaja klasičnega Chestera, na voljo v usnjenih in tkaninskih opcijah, v različnih velikostih in barvah ter s hrastovimi ali temnimi madežmi.

11.jpg


Pogosta vprašanja

1. Zakaj je naša kakovost višja od drugih?

Najprej verjamemo, da je kakovost ključna za ohranjanje dolgih odnosov, naš namen pa je, da naredimo dolgotrajno poslovanje. In imamo lastno ekipo QC, od direktorja do tehnične risbe do prodaje, vsi so izkušeni strokovnjaki.

2. Ali posredujete vzorce?

Da, lahko zagotovimo večino vzorcev izdelka

3. Kje ste trgi?

Naše pohištvo so bili izvoženi v številnih državah, kot so Združene države, Amerika, Kanada, Avstralija, Francija, Arab, Mehika, Singapur, Malezija in tako naprej.

4.Kako lahko zagotovim kakovost mojega izdelka?

Pred natovarjanjem vam bomo poslali HD fotografijo ali videoposnetek za sklicevanje na jamstvo za kakovost.


Hot Tags: 2 sedeža tkanine kavč, dobavitelji, proizvajalci, tovarne, na debelo, po meri, narejena na Kitajskem
Par:ne Naslednji:Restavracija na prostem Rattan Wood Sofa

Povpraševanje

You Might Also Like