Kitajska vojska ponuja več medicinskih potrebščin za pomoč Laosu v boju proti COVID-19

- Jun 08, 2020-

VIENTIANE, junij 3 (Xinhua) - Izročeno je bilo drugo serijo sanitetnega materiala, ki jo je ministrstvo za nacionalno obrambo Kitajske&39 zagotovilo svojemu laoškemu kolegu za boj proti COVID-19. v torek na mednarodnem letališču laoške prestolnice Vientiane v Wattayu.

new2

Chen Yongjing, vojaški ataše kitajskega veleposlaništva v Laosu, je ob slovesni primopredaji dejal, da se Kitajska iskreno zahvaljuje Laosu za njegovo dragoceno podporo in pomoč na Kitajskem&# {0}}; boj proti COVID-19.

Kitajska ljudstvo&# {1}}; Osvobodilna armada (PLA) je po vsem svetu širila COVID-19, dejavno izvajala mednarodno sodelovanje v boju proti virusu.

Chen je ugotovil, da je konec aprila v Laos prišla skupina kitajskih vojaških strokovnjakov za medicino, ki je s seboj prinesla prvo serijo podarjenih medicinskih potrebščin in se pridružila Laosu' prizadevanja v boju proti COVID-19.

GG "; Danes so kitajska letala zračnih sil prinesla drugo serijo sanitetnega materiala, vključno z ventilatorji, monitorji in drugo medicinsko pomočjo za zadovoljevanje nujnih potreb laoške vojske," Je rekel Chen.

GG quot; Verjamemo, da so skupna prizadevanja obeh vojsk kot pomembnega dela obeh držav' skupna prizadevanja za boj proti epidemiji bodo prispevala k izgradnji skupnosti Kitajska-Laos s skupno prihodnostjo," Je dodal Chen.

Vongkham Phommakone, generalni direktor generalnega oddelka za logistiko vojske Laosa' Vojska, je zelo govoril o prispevku Kitajske&39; prispevek k globalnemu boju proti COVID-19 in izrazil Kitajska vojska se je zahvalila laoški vojski' za podporo in pomoč.

new3

Laoški vojaki junija {Lavova prestolnica Vientiane izkrcajo medicinske potrebščine iz kitajskih zračnih letal v prestolnici Lao Vientiane {0 0}, 2 020. Drugo serijo sanitetnega materiala, ki jo je ministrstvo za nacionalno obrambo Kitajske&39, ki jo je posredoval v Laosu za boj proti COVID-19, je predalo v Vientiane v torek.

Par:Iskanje cepiva lahko traja dve leti Naslednji:Kitajska proizvodnja mask sredi COVID-19 kaže na močno proizvodno sposobnost